Για την Γέμιση

2 Κατσικίσια Πόδια
½ κιλό Τυρομάλαμα Μπαλαντίνος
½ κιλό Πηχτόγαλο Μπαλαντίνος
Μέντα
Αλάτι
Πιπέρι

Για το φύλλο:

Μια κούπα από 250gr πρόβειο γιαούρτι Μπαλαντίνος
Λάδι ( όσο και γιαούρτι)
Αλεύρι ( όσο χρειαστεί, περίπου 1 κιλό)
2 Αυγά
Χυμός από δύο λεμόνια

Για την επικάλυψη

Sesame
ΜΕΡΙΔΕΣ
4
ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
30min
ΔΥΣΚΟΛΙΑ
Μέτρια
Γευστική Κρεατόπιτα

Γέμιση

Κόβουμε το κρέας σε μικρές μερίδες και το τοποθετούμε στην κατσαρόλα. Το καλύπτουμε με νερό και βράζουμε μέχρι να μαλακώσει. Αφού κρυώσει το βάζουμε σε μπολ.

Φύλλο

Βάζουμε περίπου μισό κιλό αλεύρι στο τηγάνι, κάνουμε μια τρύπα στην μέση πιέζοντας ελαφρά και προσθέτουμε αυγά, γιαούρτι, λάδι και χυμό λεμόνι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το υπόλοιπο αλεύρι σταδιακά και δουλεύουμε συνεχώς το μίγμα μέχρι να γίνει αφράτο για να το πλάσουμε σε φύλλο. Λαδώνουμε ένα πυρέξ, και τοποθετούμε σε αυτό το μισό φύλλο. Απλώνουμε ένα επίπεδο από κρέας ( περίπου το μισό), ένα επίπεδο από πηχτόγαλο ανακατεμένο με τυρομάλαμα, ψιλοκομμένη μέντα και τέλος το υπόλοιπο κρέας. Καλύπτουμε με το υπόλοιπο φύλλο.

Ψήσιμο

Λαδώνουμε το φύλλο με μικρή βούρτσα και πασπαλίζουμε με σουσάμι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο σους 200 βαθμούς.