ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Ποιοτική Παραγωγή

ΜπαλαντινοςΗ ασφάλεια του καταναλωτή αποτελεί δέσμευση ευθύνης για την Μπαλαντίνος, η οποία επιμένει στην προσφορά κορυφαίας ποιότητας τυροκομικών προϊόντων. Η προσήλωση στις παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής τυριών σε συνδυασμό με το άριστα καταρτισμένο εργατικό δυναμικό της εταιρείας εγγυώνται την άριστη ποιότητα. Τον Σεπτέμβριο 2014, πραγματοποιήθηκε η μετεγκατάσταση όλων των παραγωγικών λειτουργιών της επιχείρησης σε νέες υπερσύγχρονες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Βαρύπετρο Χανίων. Ανταποκρινόμενοι στις ολοένα αυξανόμενες ποιοτικές απαιτήσεις της παγκόσμιας αγοράς δημιουργήσαμε τις εγκαταστάσεις βασιζόμενοι στα διεθνή ποιοτικά στάνταρ ISO, IFS και BRC. Η επιχείρηση έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ποιότητας ISO 22000:2005 με κωδικό πιστοποίησης 07010111, από την TUV Austria Hellas. Από το 2011 η επιχείρηση έχει πάρει έγκριση από τον AGROCERT και για την παραγωγή προϊόντων Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π) με κωδικό ΠΟΓ/1803-3331.11 για την Γραβιέρα Κρήτης και ΠΟΓ/1804.3331.11 για το Πηχτόγαλο Χανίων.

stratos_is_happy

“Για να καταφερουμε να συνεχισουμε την τυροκομικη ιστορια που κληρονομησαμε, πρεπει να ειμαστε εστιασμενοι στην ικανοποιηση του Καταναλωτη. Για να το επιτυχουμε απαιτειται να ειμαστε πληρως προσανατολισμενοι στην Ποιοτητα”

Σπύρος Μπαλαντίνος - Υπεύθυνος Ποιότητας
100% Κρητικο Γαλα

Πρώτες Ύλες

απο τοπικους παραγωγους


Η πρώτη ύλη που επεξεργαζόμαστε στις εγκαταστάσεις μας αποτελείται από 100% φρέσκο πρόβειο και γίδινο γάλα. Το γάλα αυτό προέρχεται αποκλειστικά από επιλεγμένα αγροκτήματα, που βρίσκονται στον ορεινό όγκο των νομών Χανίων και Ρεθύμνου. Όλοι οι παραγωγοί μας είναι συμβεβλημένοι με τον Ελληνικό Οργανισμό Γάλακτος και υπόκεινται τόσο στον τακτικό έλεγχο του ΕΛΟΓΑΚ, καθώς και στους προκαθορισμένους κτηνιατρικούς ελέγχους από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Η εταιρεία Μπαλαντίνος διατηρεί μακροχρόνια συνεργασία με τους κτηνοτρόφους της περιοχής διασφαλίζοντας έτσι μια σταθερή ποιότητα της πρώτης ύλης για την παραγωγή των τυροκομικών της προϊόντων.

Τα προιοντα μας

100% Φιλικοι στο Περιβαλλον

Περιβάλλον

με οικολογικη παραγωγη


Η εταιρεία Μπαλαντίνος, σεβόμενη το περιβάλλον και συμβάλλοντας έμπρακτα στη προστασία του, έχει εγκαταστήσει και πιστοποιήσει Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης κατά το διεθνές πρότυπο ISO 14001:2004, με κωδικό πιστοποίησης 04015084, από την TUV Austria Hellas. Στις λειτουργίες μας εφαρμόζουμε αυστηρούς κανόνες προκειμένου να ελαχιστοποιούμε την κάθε τύπου όχληση στο περιβάλλον και να εξασφαλίζουμε βιώσιμη ανάπτυξη για την επιχείρησή μας και την τοπική κοινωνία.  Για το λόγο αυτό, επενδύουμε σε φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες διαθέτοντας εξελιγμένο σύστημα βιολογικού καθαρισμού υγρών αποβλήτων, καθώς και σύστημα εξουδετέρωσης αέριων ρύπων. Επίσης, φροντίζουμε ώστε να ανακυκλώνουμε το σύνολο των υλικών που προκύπτουν ως απόρριμμα της παραγωγικής διαδικασίας.ISO 14001 ISO 22000